Zomertijden

In de maanden juli en augustus zijn wij op maandag gesloten!

Voor diegenen die niet onze berichten per e-mail ontvangen hieronder onze laatste nieuwtjes:

Beste lezers,

de zomervakantie komt er aan. En of u nu wel of niet naar nabije of verre streken afreist, een mooi boek is nooit weg. Hieronder vindt u wat gemengde berichten.

– ZOMERTIJDEN
Net als vorig jaar zullen we in de maanden juli en augustus gesloten zijn op de maandagmiddag.

– BOEKPOEF
Voor sommigen is het vasthouden van een boek, zittend op de bank of liggend in bed, lastig, zo niet onmogelijk. Wij verkopen sinds kort de boekpoef (zie http://www.youtube.com/watch?v=3tCd1jttcrQ voor een demonstratie). U merkt dat wij er op uit zijn Uw leven op allerlei gebieden te veraangenamen.Na de bedsokken is dit een tweede doorslaand succes in onze “non-book”afdeling.
€ 29,95

– AANRADERS
Bas Heijne: “Harde liefde” essays over het Nederland van nu, € 18,50.
Claude Debussy: “Hartstochtelijk houd ik van muziek” Brieven, € 29,95
Tobias Hill: Het verborgene. Adembenemende literaire thriller, € 21,95
Inez van Dullemen: Vogelvlucht. Terugblik op haar (schrijvers)leven, € 19,90
Margriet de Moor: De schilder en het meisje. Roman over Rembrandt en Amsterdam, € 18,90
Hölderlin,de mooiste gedichten. Tweetalig, € 19,95

– TWEEDEHANDS BOEKEN
We kregen recent een interessant partijtje antroposofische boeken binnen. Een aantal banden uit de Gesamtausgabe en Nederlandse Steiner-vertalingen en diverse titels van bv. Lievegoed, Veltman en Zeylmans. Op zoek naar een titel? Vraag het ons.

– NIEUWE STEINERS
In de reeks ‘Rudolf Steiner Werken en voordrachten’ verscheen ‘Inzicht in het Mysterie van Golgotha’, een keuze uit GA 175, € 24,50.
Bij Pentagon verschenen ‘De filosofie van Thomas van Aquino’ (GA 74, € 24,00) en twee nieuwe deeltjes in de reeks Kleine Steiners: ‘Waarheidsliefde’ en ‘Bloed, een bizonder sap’, beide € 12,50.

– HERDRUKT
Afgelopen weken zijn er enkele interessante herdrukken verschenen van antroposofische titels. Op ons weblog worden er twee voorgesteld, nl. de ‘stark erweiterte’ heruitgave van Rudolf Steiners ‘Zeitgeschichtliche Betrachtungen’ en de langverwachte herdruk van zijn voordrachten over de bijen.
Afgelopen week verscheen de herdruk van de Parzival van Wolfram von Eschenbach in de vertaling van Leonard Beuger, € 25,00.

Wij wensen u een goede zomer toe. En als u in de buurt bent kunt u natuurlijk altijd een kopje thee of glas limonade komen drinken in onze tuin.

Inge Ebbinge en Herman Boswijk