Betrapt

Ja, we worden in de gaten gehouden! Nee, niet door de AIVD. Maar door Michel Gastkemper. Op zijn blog ‘Antroposofie in de pers‘ constateerde hij gisteren in ‘Maaisel’ dat er hier eindelijk weer eens iets was gepubliceerd. En dat het met onze Nieuwsbrieven ook niet wil vlotten. En dat klopt helaas, ondanks alle goede voornemens. Een kwestie van tijd, en prioriteit. Er is zoveel te doen en te lezen naast het runnen van een boekhandel.
Bijvoorbeeld: bij alle publiciteit over Haïti de afgelopen tijd ergert het me, dat je nergens iets leest over de buitengewoon treurige geschiedenis van dit land, dat als geen ander te lijden heeft gehad van kolonialistisch geweld en uitbuiting, en al zo lang, al sinds Columbus. Tja, dan moet ik toch even dit lezen bijvoorbeeld.
We zullen zien of het ons dit jaar lukt ons leven te beteren.

Herman Boswijk

Eén gedachte over “Betrapt

  1. Beste Herman,
    Laat je niet opjutten! Zelfs niet door mij…
    Weet je wat ik gedacht heb: ik lees nog wel eens wat, antroposofische boeken en zo bedoel ik. Behalve daarvan te genieten (of me soms te ergeren) zou het goed zijn als ik mijn indrukken daarvan ook zou opschrijven. Al is het maar heel kort. Dan beklijft wat ik lees beter. Op mijn weblog past dat niet altijd. Is het wat om zoiets naar jou te sturen, om op het Haagboekblog te zetten? Een soort antroposofisch recensieweblog avant la lettre? Ik heb bijvoorbeeld nu net het laatste boek van Emanuel Zeylmans uit en dat is me toch interessant. Ik heb geen idee hoe ik wat ik gelezen heb op moet schrijven, maar het zou goed zijn als ik het deed, denk ik. En wat dacht je van het boek van Peter Selg over Albert Steffen? Ook zo interessant. Gewoon wat korte notitietjes of zo.
    Met hartelijke groet,
    Michel

Reacties zijn gesloten.