Bereikbaarheid van de winkel


Zoals we al aankondigden in onze Nieuwsbrief wordt de Frederikstraat heringericht, zoals dat heet. Twee weken later dan gepland, is afgelopen maandag het project van start gegaan. Hiernaast ziet u een overzicht van de planning.
Voorlopig kunt u dus niet met de auto voorrijden. Wel is het mogelijk om vanaf de Javastraat via de Schelpkade en de Prinses Mariestraat naar de Mauritskade te rijden. Maar de kans dat u op die route een parkeerplek vindt is niet zo groot.

Ik citeer uit de Nieuwsbrief: “Wij willen u graag tegemoet komen als u er tegenop ziet om lang te zoeken naar een parkeerplaats, of om over plankieren te moeten lopen. Wij kunnen u elk gewenst boek opsturen, en willen daarbij de helft van de verzendkosten voor onze rekening nemen. Als u in de buurt, of op onze fietsroute woont, bezorgen we aan huis.”

Herman Boswijk

1 thought on “Bereikbaarheid van de winkel

  1. Eigenlijk vraag ik me eerlijk gezegd af, waarom Dornach hier zo moeilijk over doet. Eigenlijk kan er toch op boeken, van iemand die in 1925 overleden is, geen auteursrecht meer zitten? Er wordt ook alsmaar gezegd, dat de opbrengst van de GA de kosten niet dekt. Druk dan minder boeken, en:

    Ze zouden er goed aan doen, in de geest van de Anthroposofische Vereniging, die meer dan welke geestelijke vereniging dan ook, haar werken openbaar te stellen en dus in het publieke domein vrij te geven.
    Wie echt nog een boek wil, kan dat dan tegen druk- en kostprijs krijgen. Maar de bijdragen in de Gesammtausgabe zijn gewoon zo waardevol, die moeten aan het publiek getoond worden.

    M. Been, Dordrecht

Reacties zijn gesloten.